De TV van gisteren: De Zaak Menten tot einde veelbekeken

De derde en laatste aflevering van de mooie serie De zaak Menten sloot af met 989.000 kijkers. Prachtig mooie cijfers voor een serie op NPO 2.

De serie over de jacht van journalist Hans Knoop op oorlogsmisdadiger Pieter Menten werd drie weken lang op NPO 2 uitgezonden en trok een hoeveelheid kijkers die uniek is voor NPO. Aflevering 2 van De zaak Menten werd het best bekeken, toen zagen meer dan 1 miljoen mensen wat Pieter Menten allemaal had uitgevreten in Polen. Goed werk van Omroep MAX, die de serie maakte. En kijkers kwam superlatieven tekort als het om De zaak Menten gaat.

Peter van der Vorst ziet sterren

Op hetzelfde moment werd op RTL 4 Van der Vorst ziet sterren uitgezonden. Peter ging in deze aflevering op bezoek bij Bobbi Eden en Javier Guzman. De 978.000 kijkers bleken vooral oog te hebben voor de keukenapparatuur van Javier.

RTL Late Night

Peter de Vroed vroeg in RTL Late Night (718.000 kijkers) aandacht voor zijn menstruatiechallenge, een apparaat waarmee mannen kunnen voelen dat menstruatiekramp niet aangenaam is. Maar aan de reacties te zien hebben mannen én vrouwen daar helemaal geen interesse in.

 

Meer over:

Reageren