Kijkcijfers dinsdag 3 december 2019

De TV van gisteren: Dramatische kijkcijfers voor Anna Nooshin met Mooier Wordt het Niet

4 December 2019 09:00 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© BNNVARA
Het gaat niet best met Mooier wordt het niet, de documentairereeks op NPO 3 van Anna Nooshin over schoonheid. De tweede aflevering trok nog maar 95.000 kijkers. 
In Mooier wordt het niet gaat Anna op zoek naar het schoonheidsideaal van tegenwoordig. In de tweede aflevering ging het vooral over ons zelfbeeld. Maar dat zag dus bijna niemand. Al doet Anna het volgens de commentaren helemaal niet zo slecht. 

De wereld draait door

Er werd wel goed gekeken naar De wereld draait door dat 1,4 miljoen mensen trok. De meest opvallende gast was Lize Korpershoek die een documentaire maakte over de weinige zin in seks die ze heeft. Tafelheer Adriaan van Dis zette zo zijn vraagtekens bij haar project, want waarom moeten we hier naar willen kijken?. Het onderwerp maakte op Twitter veel los. 

Beau

Opsporing verzocht trok 1,2 miljoen kijkers, net zoals De rijdende rechter, wordt vervolgd en Opgelicht?! was goed voor 1,1 miljoen. SBS6 scoorde lekker met Paleis voor een prikkie. Frank & Rogier trokken 910.000 mensen naar de zender. Beau deed het redelijk en hield 526.000 mensen wakker. Hij had o.a. Rosanna Kluivert te gast die zich kwam verdedigen tegen de aantijgingen van Opgelicht?! over haar hondenstichting. Peter R. de Vries was mee voor wat verbale hulp. 

Meer over