De tv van gisteren: Een kijkcijferrecord voor Chantal Blijft Slapen

13 november 2015 08:35 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Chantal Janzen bleef slapen bij Gordon en Timor Steffens en dat leverde haar het recordaantal kijkers van 1,8 miljoen op. 

Chantal ging eerst langs in Blaricum bij Gordon en natuurlijk werd het daar een dolle boel. Gordon reed een verkeersbord omver, gooide zijn medicijnen in de blender en het avondeten was niet te eten. 

In het bescheiden huurhuisje van Timor Steffens ging het er een stuk beschaafder aan toe. Chantal wilde maar 1 ding weten: heeft Timor het met Madonna gedaan? Daar kregen we geen antwoord op, maar een douchende blote Timor maakte veel goed voor de kijkers. 

Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson (1 miljoen kijkers) werd de kleurrijke Ryanne naar huis gestemd door de rest. Ze kreeg van Dennis Weening nog het aanbod om in haar eentje de Expeditie voort te zetten, maar daar had de rockzangeres geen zin in. Ze wilde liever een biertje. Dit tot groot verdriet van de vele kijkers. 

Diagnose Gezocht

De 18-jarige Janneke was in Diagnose Gezocht de wanhoop nabij, ze had 24 uur per dag last van een schokkend lichaam en niemand wist hoe het kwam. Aan het eind van de uitzending was dat eigenlijk nog hetzelfde. 

De uitzending eindigde helemaal een beetje treurig toen Janneke vol trots haar nieuwe tatoeage met tragische spelfout liet zien. 

Meer over