Kijkcijfers maandag 4 maart 2019

De TV van gisteren: Eindelijk goede kijkcijfers voor RTL Late Night

5 maart 2019 07:59 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP
De laatste uitzending van RTL Late night trok eindelijk het aantal kijkers dat Twan Huys de hele tijd gewild zou hebben. 787.000 mensen zagen de zwanenzang van Twan.
Een keer eerder trok RTL Late night met Twan Huys meer kijkers. Dat was toen de winnaar van The voice senior bekend werd gemaakt in de talkshow en 1,7 miljoen mensen inschakelden. Daarbuiten keken gemiddeld 200.000 mensen. De laatste uitzending van Late night was niks bijzonders, Twan hield alleen op het eind een praatje.

Kopen zonder kijken

Twan had bij lange na niet het best bekeken programma van de avond, die eer is weggelegd voor het Journaal van acht uur met 2,1 miljoen kijkers, gevolgd door De wereld draait door met 1,4 miljoen en Radar met 1,3 miljoen. De tweede aflevering van Kopen zonder kijken met Martijn Krabbé tikte net de 1 miljoen niet aan. Ditmaal werd er ongezien een huis aangeschaft in Heerenveen en waren de kandidaten niet meteen enthousiast.

Eindelijk thuis

In Eindelijk thuis ging presentator Daan Nieber naar Mexico met Harry en zijn adoptiezoon Edward. De aflevering trok 957.000 kijkers en veel enthousiaste kijkers. 

Al valt er natuurlijk altijd wel iets te muggenziften. 

Meer over