Kijkcijfers 6 september 2023

De TV van gisteren: Beter Laat Dan Nooit is erg vermakelijk voor kijkers

7 september 2023 08:58 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© Talpa

Op RTL4 was het concept Beter Laat Dan Nooit al een groot succes, maar met vier nieuwe (oude) tv-iconen en een nieuwe presentatrice is het natuurlijk maar afwachten of er wel een klik is. En die is er! Kijkers genoten enorm van Estavana Polman en haar mannen.

De aflevering stond bol van hilarische momenten.

Beter Laat Dan Nooit

Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit ging gisteravond van start op SBS6. Frits Barend, Ad Visser, Henny Huisman en Edwin Rutten reisden af naar Azië en vermaakten de kijkers kostelijk met hun droge humor. Ook Estavana wist zich prima staande te houden tussen de mannen.

De Erfgenaam

Ook in het nieuwe seizoen van De Erfgenaam zijn er nog genoeg bijzondere verhalen te vertellen. Zo ook gisteravond. Dit keer was het erfstuk een kinderservies. Twee gaven het aan een vriendinnetje omdat ze in de Tweede Wereldoorlog werden weggevoerd. Na een lange zoektocht kwam Ruben Nicolai uit bij een tante van de meisjes. Alleen wilde ze niet voor de camera verschijnen, omdat ze te geëmotioneerd was. Wel schreef ze een brief. Het hele verhaal maakte veel los bij kijkers en ook Ruben kon het niet droog houden.

Meer over