Mindf*ck ook sterk

De TV van gisteren: Even Tot Hier sterk uit startblokken

7 november 2021 09:17 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Annemieke van der Togt
NPO 1 liet zaterdagavond alles en iedereen achter zich in de kijkcijferlijsten. Even Tot Hier en Mindf*ck scoorden weer uitstekend.

Na het Journaal van 20.00 uur - waar met afstand de meeste mensen naar keken - waren dat de twee best bekeken programma's van de avond.

Victor Mids had in zijn Mindf*ck Nikkie de Jager te gast. Uiteraard waren de goocheltrucs van Mids weer onnavolgbaar, ook voor De Jager. Er keken 1.33 miljoen mensen. Vorige week waren dat er 1.47 miljoen.

Even Tot Hier

Even Tot Hier begon zaterdagavond aan een nieuw seizoen en dat heeft iedereen geweten. Met een kijkcijferaantal van 1.47 miljoen blies de show van Niels van der Laan en Jeroen Woe de concurrentie volledig weg. Roel van Velzen was te gast.

Chantal zakt wat terug

Chantal Janzen kon zaterdagavond wederom niet opboksen tegen het geweld van NPO 1. 903.000 mensen keken naar Chantals Pyjama Party. Vorige week waren dat er nog een miljoen. Er bleven 704.000 mensen hangen om ook nog even Een tegen 50 mee te pakken op RTL 4.

Grand Prix en voetbal

De kwalificatie van Max Verstappen in Mexico werd bekeken door 733.000 mensen op Ziggo Sport. Het Eredivisie-programma van NPO 1 - waarin de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden werden getoond - trok 990.000 kijkers.

Sterren Op Het Doek op NPO 2 scoorde een keurige 677.000 kijkers. Jachtseizoen op SBS 6 bediende 522.000 belangstellenden. Dat was alweer de laatste aflevering van het tv-seizoen van de zeer succesvolle YouTube-serie.

 

Meer over