Kijkcijfers 2 oktober 2022

De TV van gisteren: Five Live van Linda de Mol levert vernietigende reacties op

3 oktober 2022 09:24 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© Talpa

Na Gooische Vrouwen en Divorce moest de nieuwe serie Five Live het nieuwe succesverhaal worden uit de koker van Linda de Mol. Met een hele rits aan A-acteurs zou je zeggen dat dat niet mis kon gaan, maar de reacties van de kijkers zijn niet mild.

Veel kijkers waren natuurlijk erg benieuwd naar de eerste aflevering van Five Live. De serie trok dan ook een prima 987.000 kijkers, wat niet mis is voor SBS op de zondagavond. Maar of deze cijfers de komende weken zich blijven herhalen is nog maar de vraag, want de eerste aflevering kon op veel kritiek rekenen. Kijkers vonden het té overdreven allemaal en dat slecht geacteerd werd. Linda de Mol zou het volgens velen zelfs verleerd zijn om goede series te maken…

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Linda de Mol heeft in ieder geval nog een ander programma dan wel veel kijkers trekt en positieve reacties krijgt. Miljoenenjacht was gisteravond namelijk het best bekeken programma op primetime met ruim 1,4 miljoen kijkers. Kandidaat Wouter ging lekker van start maar wist daarna stuk voor stuk de hoge bedragen eruit te pikken. Hij liet zich niet kennen en ging door tot het bittere eind.

Aria

Op NPO1 ging het tweede seizoen van Aria van start en dat kon rekenen op prima cijfers. 756.000 kijkers zaten aan de buis gekluisterd en keken met open mond naar de opera vertolkingen.

Rampvlucht

Na een goede start vorige week, blijft Rampvlucht veel kijkers interesseren. Ook gisteravond zaten er 968.000 mensen geboeid voor de tv. Daarnaast deed RTL hele goede zaken met Weet Ik Veel (1 miljoen kijkers) en Humberto op Zondag (772.000). Nederland is Vol was goed voor 698.000 kijkers.

Meer over