Kijkcijfers vrijdag 26 april 2024

De TV van gisteren: Flikken Maastricht sluit seizoen ongeveer met zelfde lineaire kijkcijfers af als de eerste aflevering

27 april 2024 09:51 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
De laatste aflevering van seizoen 18 van Flikken Maastricht werd vrijdagavond uitgezonden. 1,39 miljoen kijkers stemden op het programma af. Dit is vergelijkbaar met de seizoenstart die kon rekenen op 1,38 miljoen.

Het programma staat daarmee op 1 in de kijkcijfers top tien.

Spanning

De kijkers van Flikken Maastricht zaten helemaal in de laatste aflevering van dit seizoen. Hoe loopt het af met Eva en haar nichtje Ellis, waar is Nico? En overleeft Wolfs de hinderlaag met Lucky Ben? Hier alvast iets meer over de laatste aflevering. Maar niet alle kijkers zijn even enthousiast en plaatsen soms ook hun vraagtekens bij de verhaallijn. Anderen kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen.

2 voor 12

Op de vooravond zijn het RTL Boulevard (841.000) en EenVandaag (823.000) die we terugvinden in de top tien. 2 voor 12 neemt het om half negen op tegen Flikken. Ook deze week moet het programma genoegen nemen met een derde plek in de top tien achter Flikken en het Journaal van acht uur

Vandaag Inside

Het is niet heel verrassend meer, maar Vandaag Inside wint het tijdslot van half tien. 946.000 kijkers keken naar het programma. De Verraders (614.000), Beau (453.000), De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt en Massa Is Kassa (484.000) zien we allemaal in ieder geval in de top tien niet terug. De Verraders leeft, ondanks dat het niet goed scoort, wel op X.

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over