De TV van gisteren: Heel Holland Bakt nipt verslagen door Oranje

Het was een drukke zondagavond met veel sport en nieuwe programma's, waaronder Heel Holland Bakt. De bakkers verloren net aan van het Nederlands elftal. 

Oranje speelde tegen Bulgarije in de WK kwalificatie en won met 3-1. Dat is op zich mooi nieuws, ware het niet dat de voetballers met meer doelpunten hadden moeten winnen om nog een redelijke kans op het WK te maken. Directe concurrent Zweden had wel begrepen dat doelpunten maken telt. Het won met 4-0 van Wit Rusland.

En dan was er ook nog het gewraakte filmpje dat assistend bondscoach Ruud Gullit na de wedstrijd op zijn Instagram-pagina plaatste. Daar was Dick Advocaat not amused over.

Heel Holland bakt

Deze zondag draaide ook om de terugkeer van Heel Holland Bakt. Het was een mooi weerzien voor 1,7 miljoen kijkers waarin de bakkers de hele uitzending bakten rond het thema romantiek. En dat was duidelijk te zien.

Hotel romantiek

We blijven op NPO 1 want daar was ook het debuut van Hotel romantiek. Actrice Marlijn Weerdenburg en de jongens van Streetlab helpen een groep single ouderen aan de liefde in de Zwisterse Alpen. Het programma viel goed in de smaak alleen de rol van de vier Streetlab-heren riep vragen op. Het liefdesprogramma scoorde wel prima met 1,2 miljoen kijkers op de late zondagavond.

Meer over:

Reageren