Kijkcijfers zondag 4 februari 2024

De TV van gisteren: Heel Holland Bakt zet weer ouderwetse score neer

5 februari 2024 09:15 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Elvin Boer/MAX

Heel Holland Bakt heeft zich hersteld van de slechte seizoensstart van vorige week. Op de tweede alflevering van het Omroep MAX-bakprogramma met André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden stemden 2.395.000 kijkers af.

Omroepbaas Jan Slagter moet behoorlijk opgelucht zijn dat Heel Holland Bakt bijna 2,4 miljoen kijkers trok zondagavond. De seizoensstart van vorige week was met nog geen 2,2 miljoen kijkers namelijk één van de slechtste openers ooit van het bakprogramma.

The Floor

Bij RTL4 zette The Floor een redelijke steady score neer met 830.000 kijkers. Volgens televisiedeskundige Tina Nijkamp is dat genoeg om een nieuw seizoen van het quizprogramma met presentator Edson da Graça te verwachten. De kijkers vielen wel wat over de kledingkeuze.

Miljoenenpubliek

Bij SBS6 moesten ze het met 471.000 kijkers doen voor No Way Back. De 1500 meter schaatsen bij de vrouwen op de schaatsbaan van het Canadese Quebec op NPO3 werd door drieduizend sportliefhebbers minder gadegeslagen. De NPO wist wel een miljoenenpubliek te scoren met Tussen Kunst en Kitsch. Het programma van Dionne Stax trok 1.314.000 kijkers.

Meer over