De TV van gisteren: Help Mijn Man Is Klusser keert terug met 1,6 miljoen

John Williams helpt voor het tiende seizoen vrouwen met mannen die geen zin hebben om te klussen en daar kunnen we geen genoeg van krijgen. 

John had in de eerste aflevering van Help Mijn Man Is Klusser meteen een flinke klus. Chris en Marja sliepen al 9 jaar in de woonkamer omdat het Chris maar niet lukte om de slaapkamer af te maken. Dochter Froukje riep de hulp van John Williams in maar dat viel niet in de goede aarde bij Chris. Chris werd agressief, Chris was naar tegen zijn vrouw, Chris was donderdagavond de meest gehate man van de Nederlandse tv. 

En dan was er nog iets wat niet in goede aarde viel. Chris was al jaren arbeidsongeschikt, maar kon wel tennissen en kluste later in het programma ook nog als een dolle. 

En op het einde volgde een welgemeend advies. 

The Island

Ook NPO1 trok veel kijkers. Het Mooiste Meisje van de Klas was goed voor 1,3 miljoen kijkers, Heer & Meester voor 1,1 miljoen. De Wensboom keerde op RTL4 terug met 1 miljoen kijkers. Met Temptation Island gaat het iets minder goed, de overspelshow op RTL5 moest het doen met 416.000 kijkers en The Island op NET5 scoort helemaal treurige cijfers: slechts 279.000 mensen hadden nog zin in kandidaten die proberen te overleven op een eiland. Misschien is dat omdat er zo veel gehuild wordt. 

Reageren