De TV van gisteren: Het is hier geen hotel eindigt zonder klapper

17 Mei 2016 09:33 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

De laatste aflevering van Het is hier geen hotel wist niet al teveel kijkers te boeien. 617.000 mensen zagen wat er van de voormalige luilakken terecht was gekomen.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Het was een veelbewogen laatste aflevering van Natasja Frogers' matig bekeken RTL realityshow. De tieners kregen hun ouders te logeren die vooral verbaasd waren hoe zelfstandig hun kroost was En als klap op de vuurpijl kregen alle kandidaten van Natasja ook nog eens de kans een baan te vinden of hun opleiding af te maken. De meeste kijkers gunden de jongeren het beste.

En anderen konden ook wel wat hulp gebruiken.

Halina Reijn: De OK Vrouw

In plaats van een reguliere DWDD aflevering zond de VARA een mini-documentaire rond Halina Reijn uit getiteld De OK Vrouw, wat een afkorting is voor Ongewenst Kinderloze moeder. 920.000 mensen zagen hoe Halina zich manmoedig door alle vooroordelen heen sloeg. Ze wil graag moeder worden, maar dan alleen als ze een stabiele relatie heeft. Zolang de man van haar dromen er niet is, blijft de kinderwens onvervuld. Maar de 40-jarige actrice voelt dat de jaren gaan tellen. De documentaire leverde bijzonder gemengde reacties op

Voetbal inside compilatie

Met het einde van het voetbalseizoen zijn ook de mannen van Voetbal inside toe aan vakantie. Maar niet voordat werd gekeken naar alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen. Dat leverde een hilarische compilatie op waar 499.000 fans klaar voor zaten. Al dat moois zorgde voor mijmerende tweets.

Danni Lowinski trouwt

Op SBS 6 kwam ook een einde aan Danni Lowinski. Het vierde seizoen eindigde met een cliffhanger van jewelste. Een gewaagde keus, want  er is nog geen zekerheid dat SBS door wil met de komische advocatenserie. De kijkcijfers laten het ook enigszins afweten, zo werd de finale gezien door 646.000 kijkers. Vrij weinig, zeker gezien de knallende ontknoping. Danni was eindelijk de bruid, maar... Ze was niet de enige.

Al liet de onverwachte draai sommige kijkers wel wat verbaasd achter...

NPO 1 wint van RTL 4

Op primetime was NPO 1, inmiddels traditiegetrouw op maandag, te sterk voor RTL 4. Oude, vertrouwde programma's als Radar extra en Spoorloos waren goed voor respectievelijk 1.82 en 1.73 miljoen kijkers. Alleen op de late avond ging RTL Late night met 1.01 miljoen de NPO voorbij. De gasten logen er dan ook niet om: Douwe Bob over het Songfestival en de mannen van Ziggosport over de winst van Max Verstappen. Concurrent Pauw stond ook stil bij de Formule 1 winst  en had de halve familie Verstappen aan tafel, maar bleef desondanks steken op 729.000 kijkers.

Meer over