Kijkcijfers dinsdag 19 februari 2019

De TV van gisteren: Het komt niet meer goed met RTL Late Night

20 februari 2019 08:03 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
Twan Huys presenteert nu al een half jaar zijn eigen late night talkshow en de kijkcijfers zijn nog altijd abominabel. Dinsdag trok Huys 197.000 kijkers.
De dag ervoor waren het er nog minder met 193.000. De enige dag waarop RTL late night met Twan Huys wel redelijk scoort, is op vrijdag na The voice of Holland. Afgelopen week bleven 514.000 mensen hangen na de talentenjacht. Dat betekent helaas ook dat meer dan een miljoen mensen wegzapten na The voice. De vraag is hoelang Twan nog door mag gaan van RTL.

Claudia in DWDD

Dan de programma's die wel scoorden: De wereld draait door doet het iedere dag goed, dinsdag trok Matthijs van Nieuwkerk 1,2 miljoen kijkers. Hij had o.a. Claudia de Breij te gast die een liedje over de dood kwam zingen en zelf heel emotioneel werd

Hier zijn de Van Rossems

Opsporing verzocht trok ook bijna 1,2 miljoen kijkers en Opgelicht?! had er 1,1 miljoen. Dat is net zoveel als de doelpuntloze Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Bayern München op Veronica. Jinek trok een verdiende 1 miljoen kijkers met Anouk als gaste die Ali B eens flink de waarheid vertelde en Hier zijn de Van Rossems haalde een prachtige 916.000 kijkers op NPO 2. De drie waren deze uitzending in Alkmaar.

Meer over