Kijkcijfers zondag 11 december 2022

De TV van gisteren: Isola Di Beau moet Scrooge Live voor laten gaan

12 december 2022 08:39 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Uitzendinggemist still
De kijkcijfers starten zoals eigenlijk bijna gewoonlijk is met het Journaal van 20:00 uur. Met 2,3 miljoen kijkers staat het bulletin weer bovenaan de dag top 25. Programma's die verder goed scoren zijn Scrooge live en Isola Di Beau.

Ook het nieuws van 19:30 van RTL weet 1 miljoen kijkers te boeien.

Scrooge

Maar nog even terug naar Scrooge live. De show was goed voor 1,8 miljoen kijkers. Het was voor het derde achtereenvolgende jaar dat het spektakelstuk met bekende acteurs werd gespeeld. Paul Groot pakte de hoofdrol en schreef ook het script. Met Scrooge live werden ook donateurs geworven voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Sardinië

Met 1,1 miljoen kijkers pakt Beau met Isola Di Beau de derde plek in de kijkcijferslijst. Michiel Vos en Olcay Gulsen reisden af naar Sardinië voor een interview met Beau. Over deze aflevering zijn duidelijk wisselende reacties te lezen op Twitter. 

SBS6

Voor SBS6 is wederom De Oranjewinter de redding 813.000 kijkers op plek acht. Naar Code van Coppens keek weer de vaste kijkersgroep waardoor 548.000 mensen voor de buis zaten. Dit keer streden Francis van Broekhuizen en Laetitia Gerards tegen Corrie Konings en Roy Donders in het Nonnenklooster. 

Meer over