Kijkcijfers 25 oktober 2022

De TV van gisteren: Opsporing Verzocht best bekeken, maar kijkers gaan los om Jinek

26 oktober 2022 08:59 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© RTL

Waar normaal gesproken de dinsdagavond een redelijk rustige tv-avond is, was er gisteravond genoeg te zien. Zo was Opsporing Verzocht met ruim een miljoen kijkers het best bekeken programma van de avond en deden alle talkshows het ook lang niet slecht.

Jinek

Om maar te beginnen met Jinek. Het meest besproken programma van de avond. De uitzending begon normaal, totdat klimaatactivist Jelle de Graaf op de desk klom en zijn handen vastplakte aan de tafel. 712.000 kijkers waren getuige van het hele gebeuren. Het riep verschillende reacties op en achteraf was ook te zien hoe ze hem van de tafel hebben afgekregen in het reclameblok. De lijm bleek toch niet zo heel sterk….

Bureau Arnhem

Voor de uitzending van Jinek was Ewout Genemans te zien met Bureau Arnhem en wist daar 811.000 kijkers mee te trekken. Ook gisteravond zaten mensen geboeid te kijken hoe de politie dit keer een verwarde man achterna zat en hoe een jongen het leven niet meer zag zitten en door de politie van het spoor gehaald moest worden.   

In de schaduw van het WK

Danny Ghosen debuteerde gisteravond met zijn documentairereeks In de Schaduw van het WK, waar hij een boekje opendoet over de wantoestanden in Qatar in de aanloop naar het WK voetbal. 308.000 kijkers zagen de eerste aflevering en waren uiteraard erg onder de indruk.

Wat er verder nog gebeurde

Zoals gezegd deden de talkshows het niet slecht op de dinsdagavond. Zo was De Avondshow met Arjen Lubach de best bekeken met 991.000 kijkers. Vandaag Inside volgt met 716.000 kijkers en Op1 sluit af met 582.000 liefhebbers.

Meer over