De TV van gisteren: Jonge Valken begint met 805.000

Het nieuwe programma over de familie Van der Valk en hun hotels op NPO 1 is van start gegaan met 805.000. Niet spectaculair, wel aardig.

In het programma Jonge Valken worden 6 telgen van de familie gevolgd die allemaal een hotel in bezit hebben. De vraag is of de titel van het programma handig gekozen is.

Andere mensen begrepen wel waar de serie over ging. De hotel/restaurants waar iedereen wel eens gegeten, vergaderd of gewerkt heeft.

Van der Vorst ziet sterren

Peter van der Vorst was terug op tv met zijn reeks Van der Vorst ziet sterren. Hij ging langs in Denemarken bij Rafael van der Vaart en Estefana Polman en trok daarmee een ietwat tegenvallende 875.000 kijkers op RTL 4. Vooral Estefana viel in de smaak bij de kijkers.

Smaakt naar meer

NPO 1 scoorde ook deze woensdag weer de meeste kijkers van iedereen. Tussen Kunst en Kitsch trok 1,8 miljoen mensen en Smaakt naar meer, de aftershow van Heel Holland bakt kwam tot 1,3 miljoen kijkers. Daar waren Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts te gast en die maakten er een hele geinige aflevering van met z'n tweeën.

Reageren