De TV van gisteren: Kijkcijferrecord voor Maestro

25 januari 2016 08:41 | kijkcijfers | Door Televizier

© Daniel J. Ashes - Avro

Het gaat bijzonder goed met Maestro. De dirigeerwedstrijd zette voor de tweede achtereenvolgende week een kijkcijferrecord neer. De tweede aflevering scoorde 1.952.000 kijkers.

Dat is een fractie meer dan bij de première van het derde seizoen. En het is iets meer dan de score van Divorce. Na de eerste aflevering van Maestro dacht iedereen dat René Froger de eerste afvaller zou zijn omdat hij er helemaal niets van bakte. Maar in plaats daarvan moest Patrick Stoof afscheid nemen en dat schoot lang niet iedereen in het goede keelgat. 

De Gevaarlijkste Wegen

Ook deze week deed de Gevaarlijkste Wegen van Nederland het weer bijzonder goed op NPO 3 met 805.000. Dat is iets minder dan vorige week, maar de kijkers konden het duo dat deze keer in een jeep stapte een stuk beter waarderen dan vorige week toen Josje en Victoria Koblenko achter het stuur zaten. Ruud de Wild en Sofie van den Enk waren in Madagaskar en maakten een zware tocht. 

En zo'n ritje over onverharde wegen met diepe kuilen en veel modder zorgt ervoor dat je andere dingen ineens veel meer waardeert. 

Meer over