Kijkcijfers zaterdag 9 maart 2024

De TV van gisteren: Grote onthulling in finale Wie is de Mol?

10 maart 2024 09:20 | kijkcijfers | Door Redactie Televizier

© Avrotros
Liefhebbers keken reikhalzend uit naar de finale van Wie is de Mol? De eindstrijd ging tussen finalisten Rosario Mussendijk, Fons Hendriks en Anna Gimbrère.

Op de langverwachte finale van Wie is de Mol? stemden 2.558.000 kijkers af. Prima cijfers voor de zaterdagavond, daarnaast oogstte de Mol van 2024 ook nog eens veel lof.

Alternatieven

Bij Van Duin op de achterbank was te zien na de finale van Wie is de Mol? Naar het interviewprogramma van André van Duin keken 897.000 belangstellenden. Op RTL4 was Robert ten Brink te zien met Vriendenloterij Miljonairs en dat leverde 667.000 kijkers op. Bij SBS6 kwam De Alleskunner niet verder dan 475.000 kijkers.

Sport

Het noodgedwongen debuut van Mark Tuitert als presentator bij het schaatsen trok 's middags 501.000 kijkers. Later op de avond wist de WK Allround 732.000 sportliefhebbers aan zich te binden. De samenvattingen van de Eredivisie op NPO1 trokken later op de avond 942.000 kijkers, gevolgd door de samenvatting van de Formule 1 waar 540.000 kijkers voor bleven plakken.

Rico Verhoeven

Videoland pakte zaterdagavond groots uit met de Glory Grand Prix in Arnhem. Het toernooi, uiteindelijk gewonnen door Rico Verhoeven nadat hij in de finale Levi Rigters na de tweede ronde zag opgeven.

Ook was er na de halve finale van Verhoeven tegen Nabil Khachab nog een clash tussen 'The King of Kickboxing' en zijn voormalig opponent Jamal Ben Saddik. Laatstgenoemde verscheen plotsklaps in de ring en haalde uit naar Verhoeven die dat niet over zijn kant liet gaan en de confrontatie zocht.

Uiteindelijk liep het tussen beiden met een sisser af en kon Verhoeven zich gaan voorbereiden op de finale.

Meer over