Kijkcijfers maandag 13 juni 2022

De TV van gisteren: prima start voor de talkshow van Humberto Tan

14 juni 2022 09:31 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Videoland
Voor Beau van Erven Dorens zit de talkshow-shift er weer op en daarom nam Humberto Tan gisteren het stokje van hem over op RTL 4. Met 647.000 kijkers had de presentator een prima start.

Eén van de tafelgasten was trouwambtenaar Mildred Nijhove. Zij mocht afgelopen zaterdag Anouk en Dominique in de echt verbinden op het Malieveld. Kijkers genoten van haar enthousiasme over de bijzondere gebeurtenis.

Ook waren Viggo Waas en zijn goede vriend Peter Heerschop te gast om te praten over het herseninfarct waar Viggo vorig jaar maart door werd getroffen. Er volgde een ontroerend gesprek over de gebeurtenis en het herstel.

Dionne Dichtbij: de First Ladies

Na de reeks Dionne Dichtbij: Máxima was Dionne Stax gisteren terug met een gloednieuwe serie op NPO 1. In Dionne Dichtbij: de First Ladies zocht de presentatrice uit hoe Amerikaanse presidentsvrouwen buiten de schijnwerpers zijn. De eerste aflevering van de vierdelige serie was goed voor 609.000 kijkers die wisselend reageerden.

Kopen zonder Kijken

Ook deze week komt het niet als een verrassing dat Kopen zonder Kijken - op het achtuurjournaal na - wederom het best bekeken programma van de maandagavond is. Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen hoe de woondroom van Michiel en Bonne uitkwam dankzij de hulp van Martijn, Alex, Bob en Roos.

Op Twitter is de afgelopen tijd een heuse Kopen zonder Kijken-bingo ontstaan die ook gisteren weer fanatiek werd meegespeeld door de trouwe kijkers. 

Meer over