Kijkcijfers maandag 26 september 2022

De TV van gisteren: nieuw seizoen Hunted prima van start

27 september 2022 09:31 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© NPO 3
Maandag ging het nieuwe - en alweer zevende - seizoen van Hunted van start op NPO 3 en dat scoorde prima!

Er keken 678.000 mensen naar de eerste aflevering en die verbaasden zich vooral over het voortvluchtige duo Marco en Jade. Vader en dochter deden echt álles waardoor de hunters hen direct op het spoor kwamen. De kijkers van het populaire opsporingsprogramma verwachten dan ook dat dit duo in de volgende aflevering wordt gepakt.

Radar

De winnaar op primetime was Radar op NPO 1. Dat wist ruim 1,6 miljoen kijkers te trekken met de uitzending over onder andere het prijsplafond voor de energieprijzen. De kijkers konden het erg waarderen dat het actuele onderwerp zo duidelijk werd uitgelegd door het consumentenprogramma.

Chateau Meiland

In Chateau Meiland op SBS6 gingen de Meilandjes terug naar Frankrijk om afscheid te nemen van het chateau. Daar gingen ze - zoals vanouds - met eigen vervoer heen en dat zorgde voor een hoop frustratie bij Leroy, die dat erg liet merken door nogal grofgebekt te zijn. En daar waren de kijkers niet van gediend. 

Wat er verder gebeurde

Verder werd er op de maandagavond ook nog gekeken naar Spoorloos op NPO 1 (1,2 miljoen kijkers), De Avondshow met Arjen Lubach op dezelfde zender (1,2 miljoen kijkers) en Expeditie Robinson op RTL 4 (842.000 kijkers). 

Meer over