Kijkcijfers maandag 3 oktober 2022

De TV van gisteren: Antoinette Hertsenberg scoort met Radar op primetime

4 oktober 2022 09:27 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© NPO

Antoinette Hertsenberg weet met Radar wekelijks veel kijkers te trekken op NPO 1 en gisteren was het zelfs het best bekeken tv-programma op primetime. 

De uitzending over louche loodgieters en groene stroom was goed voor ruim 1,5 miljoen kijkers. En die verbaasden zich vooral over hoe oplichters er keer op keer in slagen om slachtoffers te maken door zoekmachine Google op een handige manier te gebruiken.

The Genius

Gisteren ging de nieuwe reality-spelshow The Genius van start op NPO 3, maar dat kende geen vliegende start. Er keken slechts 119.000 mensen naar en die snapten helemaal niets van de speluitleg. Daar werd dan ook flink over geklaagd op social media.

Chateau Meiland

In Chateau Meiland op SBS6 was te zien hoe Martien, Erica, Maxime en Montana werden herenigd met Nadège. De familie en hun voormalig huishoudster gingen aan het eind van hun samenwerking met een mediaruzie uit elkaar, maar na deze emotionele hereniging waarbij de tranen rijkelijk vloeiden lijkt het weer koek en ei te zijn. Er keken 975.000 mensen naar de aflevering en ook die konden hun tranen niet bedwingen.

Meer over