Kijkcijfers maandag 18 april 2022

De TV van gisteren: veel kijkers voor slotaflevering Spoorloos

19 april 2022 09:52 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© NPO
Spoorloos was gisteren het best bekeken programma op primetime. Er keken 1,2 miljoen mensen naar de laatste aflevering van dit seizoen.

De aflevering ging verder waar deze vorige week was gestopt: met het verhaal van Angela. Zij hoorde toen dat haar biologische moeder uit Colombia haar als kind had mishandeld, voordat ze werd afgestaan. Angela kon dit bijna niet geloven, maar tijdens de slotaflevering werd pijnlijk duidelijk dat het toch echt de waarheid was. Kijkers waren onder de indruk van dit treurige verhaal.

Hunted into the Wild

Opsporingsprogramma Hunted into the Wild bleef tot nu toe elke week kijkers verliezen, maar gisteren kwam daar eindelijk verandering in. 542.000 mensen keken naar de halve finale waarin Eveline en Marianne werden opgepakt. Zij haalden de eindstreep nét niet. Er zijn nog twee teams in de race om de finale te winnen, of dat ze gaat lukken zien we volgende week.

Talkshows

Ook de strijd om de talkshows gaat verder. Khalid en Sophie moesten het met 518.000 kijkers doen met een tweeëntwintigste plaats in de kijkcijfer top 25. Vandaag Inside en De Avondshow met Arjen Lubach eindigden op plek acht en zes met 787.000 en 1 miljoen kijkers.

Meer over