Kijkcijfers maandag 9 mei 2022

De TV van gisteren: Martijn Krabbé nam afscheid van Uitstel van Executie

10 mei 2022 09:28 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Videoland

Gisteren was de laatste aflevering van Uitstel van Executie te zien bij RTL 4. Na 14 seizoenen kwam er definitief een einde aan het programma van Martijn Krabbé. Er keken 669.000 mensen naar het afscheid.

Martijn, Alex, Eef en Duncan blikten in de slotaflevering terug op de afgelopen jaren en gingen langs bij oud-deelnemers. Eén ding is zeker: de kijkers gaan het hulpprogramma enorm missen.

Chateau Bijstand

Op SBS6 bleef Chateau Bijstand net onder de grens van een miljoen kijkers. De Meilandjes wisten 955.000 kijkers te boeien met de aflevering waarin ze drie minuten gratis mochten winkelen in de supermarkt voor een afscheidsfeest. Dat feest zien we trouwens volgende week in de laatste aflevering.

Beau

De talkshow van Beau van Erven Dorens op RTL 4 lijkt wat te klimmen in de kijkcijfer top 25. Vorige week wist Beau een veertiende plek te behalen met 580.000 kijkers, maar nu was dat met 717.000 kijkers een tiende plek.

De uitzending ging onder andere over de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hila Noorzai, Caroline van der Plas, Marc-Marie Huijbregts en Aran Bade waren uitgenodigd om hierover te praten. De kijkers leken alleen meer behoefte te hebben aan wat serieuzere onderwerpen.

Meer over