Kijkcijfers maandag 15 augustus 2022

De TV van gisteren: kijkers Vandaag Inside raken niet uitgepraat over gebit Johan Derksen

16 augustus 2022 09:11 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© SBS6

Na een korte zomervakantie keerden Wilfred, Johan en René gisteren terug op SBS6 met Vandaag Inside en dat ging er weer als vanouds aan toe.

Er keken 783.000 mensen naar de terugkeer van de heren die met tafelgasten Wim Kieft en Merel Ek het nieuws doornamen. Gezien de warme temperaturen en de zomervakanties is dat helemaal geen verkeerd aantal. Wilfred en consorten versloegen daarmee Op1 (765.000 kijkers), dat de afgelopen weken het talkshow-rijk alleen had.

Kijkers van Vandaag Inside raakten vooral niet uitgesproken over het nieuwe gebit van Johan Derksen, dat achteraf een paar nieuwe kronen bleken te zijn.

Veronica Offside versus VTBL

Wilfred Genee was voordat Vandaag Inside begon ook nog te zien op Veronica met de nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside. Dat wist 283.000 kijkers te trekken, die enthousiast reageerden.

Tegenhanger VTBL met Simon Zijlemans op RTL 7 weet helaas nog steeds niet te scoren. Met 72.000 kijkers lijkt het tv-programma ook deze keer stilletjes ten onder te gaan, zeker met de komst van Veronica Offside dat het nu al beter doet.

Vaste prik

Verder werd er gisteren ook nog gekeken naar het stabiele Het Familiediner op NPO 1 (564.000 kijkers), het populaire B&B Vol Liefde op RTL 4 (912.000 kijkers) en de kijkcijferhit De Slimste Mens op NPO 2 (1,5 miljoen kijkers).

Meer over