De TV van gisteren: KLEM sluit af met 1,6 miljoen verdeelde kijkers

24 maart 2017 08:20 | kijkcijfers | Door Televizier

De serie KLEM was iedere week een klapper van een hit. 1,6 miljoen mensen zagen een seizoensfinale die de kijkers tot het bod verdeelde. Was het nu een briljant einde of fiasco?

Het voorlopige einde van KLEM zagen vast niet veel mensen aankomen. Marius (Jacob Derwig) en Hugo (Barry Atsma) leken ongeschonden uit de strijd te komen en verder te kunnen met hun leven tot er duveltje uit een doosje kwam. Daar hadden sommige  kijkers moeite mee.

Weer andere kijkers vonden het spectaculaire einde juist een vondst.

]

Hoe dan ook gaat KLEM gelukkig door. De opnamen voor het tweede seizoen starten dit najaar.

Ninja Warrior

Na drie afleveringen kunnen we wel concluderen dat Ninja Warrior niet de hit is geworden waar SBS op hoopte. De in het buitenland zo populaire serie trokt donderdag 503.000 kijkers. Misschien zou het helpen wanneer SBS wat bekende deelnemers de hindernisbaan opstuurt.

Wat vindt Nederland?, het debuut van Winston Gerschtanowitz op SBS doet het nog ietsje minder met 483.000 kijkers. Ook al geen meevaller voor SBS.

Help, mijn man is klusser

Help, mijn man is klusser is zo'n programma waar RTL 4 op kan bouwen. Ook deze week trok John Williams 1,2 miljoen kijkers. Dit keer was de aanbouw van Harm en Nadija niet af en voelde Nadija zich niet gewaardeerd. Uiteindelijk kwam het allemaal voor elkaar en het bracht een kijker op een goed idee.

Meer over