Kijkcijfers maandag 6 juni 2022

De TV van gisteren: Kopen zonder Kijken blijft een kijkcijferhit

7 juni 2022 09:25 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Videoland
Martijn Krabbé hoeft zich met Kopen zonder Kijken eigenlijk geen zorgen meer te maken over de kijkcijfers. Week op week weet het huizenprogramma te scoren op RTL 4. Ook gisteren.

Er zaten ruim 1,4 miljoen mensen klaar om te zien hoe Martijn en zijn team een huis probeerden te vinden voor het grote gezin van Marlies en Volcmar. En dat ging van een leien dakje; het sympathieke stel vond alles leuk.

Massa Is Kassa

Wat ook blijft scoren op de maandagavond is Massa Is Kassa op SBS6. 819.000 kijkers zagen hoe Peter Gillis enorm zijn best deed om af te vallen en hiervoor zelfs een personal trainer inschakelde. En dat was een hele stap voor de realityster die helemaal niets met sporten en gezond eten heeft.

Opsporing NL

Wat er nog meer te zien was op televisie was de tweede aflevering van Opsporing NL. Vorige week kende het nieuwe opsporingsprogramma op RTL 5 met 279.000 kijkers nog geen vliegende start.

Ook deze week wist Opsporing NL helaas niet veel meer mensen te boeien. Met 323.000 kijkers belandde het programma wederom buiten de kijkcijfer top 25. Mensen vinden het vooral jammer dat het programma niet is terug te kijken.

Beter!

Verder werd er gisteren ook nog gekeken naar de slotaflevering van Beter! op NPO 1. Antoinette Hertsenberg ging op pad om te kijken of het de deelnemers uit de 'ongezonde volksbuurt' Voorstad was gelukt om een gezondere levensstijl te vinden. Dit was goed voor 567.000 kijkers die vooral meeleefden met kandidaat Tony.

Meer over