Kijkcijfers van zondag 10 juni 2018

De TV van gisteren: Laatste aflevering Onze Boerderij goed voor 1,5 miljoen

Vier zondagen lang presenteerde Yvon Jaspers Onze boerderij, een zoektocht naar het echte boerenleven. Met groot succes, ook haar laatste aflevering trok 1,5 miljoen kijkers.
De laatste tijd kunnen veel programma's maar moeilijk kijkers vinden, daar is Onze boerderij een grote uitzondering op. Veel mensen bleken zeer geïnteresseerd in de strubbelingen van Nederlandse boeren. En Onze boerderij leverde ook veel discussie op.

Max Verstappen

Deze zondag kwamen nog meer programma's boven de 1 miljoen kijkers uit. ZiggoSport deed het goed met de Grand Prix van Canada met Max Verstappen. De Limburger reed dit keer niemand aan, maar werd keurig derde.

Bed & Breakfast

Programma's die het niet zo lekker deden, waren er ook. De weekendeditie van van RTL Boulevard bijvoorbeeld met een armzalige 234.000 kijkers en Love is in the air en De jongens tegen de meisjes op RTL 4 met respectievelijk 383.000 en 367.000 kijkers. Nee, dan Bed and Breakfast. Het MAX-programma kwam uit op een hele fijne 1,1 miljoen kijkers. Maar je kunt dan ook heerlijk zeuren over Bed and Breakfast.

Meer over:

Reageren