Kijkcijfers zaterdag 23 december 2023

De TV van gisteren: Laatste Even tot Hier houdt nog een keer huis

24 december 2023 10:27 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Annemieke van der Togt

Voor de liefhebbers van Even tot Hier breken er sombere maanden aan. Het satirische programma van Niels van der Laan en Jeroen Woe kende zaterdagavond 23 december de laatste aflevering van dit seizoen en daar stemden 1.829.000 kijkers op af.

Daarmee was het NPO-programma het best bekeken programma van de dag. De eerste aflevering van Even tot Hier dit seizoen werd nog beter bekeken overigens. Daar keken twee miljoen mensen naar. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring keert op 6 april 2024 weer terug op de buis.

NPO

De NPO had sowieso een goede avond. The Connection van presentator Patrick Lodiers sloot het jaar af met precies één miljoen kijkers. Ook Kassa wist een plek in de top tien van Stichting KijkOnderzoek te bemachtigen. Het consumentenprogramma haalde met 736.000 kijkers de negende stek.

Sterren op het Doek 

Omroep MAX deed met Sterren op het Doek ook nog een duit in het zakje voor het succesvolle verloop van de zaterdagavond. Het interviewprogramma van Özcan Akyol, waarin artiest Typhoon te gast was, scoorde met 616.000 kijkers ook uitstekende cijfers.

Meer over