De kijkcijfers van zaterdag 2 mei

De TV van gisteren: Lego masters haalt uit

3 mei 2020 08:54 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© RTL / William Rutten
RTL 4 heeft goud in handen met het programma Lego masters. Net als vorige week was het ook deze zaterdag weer het best bekeken programma van de avond.
En het goede nieuws voor RTL en presentator Ruben Nicolai is dat deze week weer meer mensen keken dan vorige week. Het waren er 1.31 miljoen en deze keer wist het 1.49 miljoen mensen te trekken. Op Twitter werd weer volop meegepraat.

Even tot hier

Ook NPO 1 wist te scoren met een amusementsprogramma. Even tot hier trok ongeveer net zoveel kijkers als vorige week. Vorige week zaterdag waren het 1.22 miljoen mensen die afstemden op de grollen van Jeroen en Niels. Deze week deden 1.28 miljoen kijkers dit.

All you need is love

RTL 4 heeft naast Lego masters nog een hit op de zaterdagavond, dat luistert naar de naam All you need is loveHet programma waarbij de liefde centraal staat draait al een eeuwigheid, maar het blijft de mensen boeien. Vorige week trok het 1.1 miljoen kijkers, nu 1.26 miljoen. 

Wat was er nog meer?

Wat opvalt is dat SBS 6 het deze week niet heel onaardig doet op de zaterdagavond. Ik hou van Holland en Hoge bomen scoren allebei rond de 750.000 kijkers. De grote generatieshow op NPO 1 wist, net als vorige week, weer ongeveer een miljoen mensen te trekken en Op1 werd gezien door 1.23 miljoen kijkers.

Meer over