De TV van gisteren: Lekker begin voor Bonje met de Buren

7 november 2017 07:58 | kijkcijfers | Door Televizier

© Reinier Bergsma

Bonje met de buren begon maandag aan zijn derde leven op SBS 6, dit keer met presentatieduo Dennis van der Geest en Leontine Borsato. 922.000 kijkers wilden dat wel zien.

En dat is een mooi begin voor het burenruzieprogramma. In de eerste aflevering van Bonje met de Buren kregen Dennis en Leontine te maken met Farah en Ruud in Den Haag. Farah en haar twee zoons waren doodsbang voor bovenbuurman Ruud. Ruud had op zijn beurt last van het gedart van de kinderen van Farah en het met de deur slaan. Maar uiteindelijk bleek het allemaal snel en eenvoudig geregeld.

Dennis en Leontine wisten nog niet iedereen te overtuigen met hun presentatiekunsten.

Hunted

Ook nieuw op maandagavond was Hunted, het programma waarbij burgers uit handen van de opsporingsdiensten moeten zien te blijven. Het eerste seizoen van Hunted op NPO 3 was een succes en ook het tweede is veelbelovend begonnen met 574.000 kijkers. Je zou denken dat de deelnemers veel van het eerste seizoen hebben geleerd, maar dat was niet het geval.


En dus werd de eerste kandidaat al na twee dagen gepakt.

RTL 4 & Pauw

Het best bekeken programma van de maandagavond was Het geheime dagboek van Hendrik Groen met 1,5 miljoen kijkers, gevolgd door Radar (1,5) en Bed & Breakfast (1,44), allemaal op NPO 1. RTL 4 had Het roer om wegens tegenvallende kijkcijfers vervangen door herhalingen van Bouwval gezocht, maar dat leverde weinig verbetering op. Het programma met Natasja Froger trok slechts 439.000 kijkers en dat had zijn weerslag op RTL Late Night dat naar een all time low zakte van 359.000 kijkers. Concurrent Pauw scoorde een stuk lekkerder met 831.000 kijkers en Henny Huisman.Meer over