De TV van gisteren: Lekker begin voor Lekker Laat! van Paul de Leeuw

30 mei 2017 08:13 | kijkcijfers | Door Televizier

De latenightshow Lekker laat! van Paul de Leeuw is zeer goed begonnen. Paul was na (het na voren geschoven) Pauw om 23.15 uur aan de beurt en trok een prima 620.000 kijkers.

Daarmee versloeg Paul de Leeuw meteen RTL Late Night dat het moest doen met slechts 442.000 kijkers. In Lekker Laat! ontving Paul gasten als Diggy Dex, jongeren die geen man maar ook geen vrouw zijn en bakexpert Janny van der Heijden, die een Heel Holland Bakt-primeur had. Sylvana Simons was deze eerste aflevering ingehuurd als zogenaamde doorbitch. Ze had alleen weinig om handen omdat niemand naar binnen wilde.

De kijkers wisselden sterk van mening over deze eerste uitzending. Want was het nou leuk of niet?

De bekendere Nederlanders genoten juist wel van de latenightshow.

Verborgen dorpen

Op deze tweede tropische dag van het jaar was Hart van Nederland het op een na best bekeken programma van de avond met 1,1 miljoen (na het Journaal). Radar Extra (over werkloosheid onder vijftigplussers) trok 1 miljoen kijkers en naar Frank Visser rijdt visite op SBS 6 keken 888.000 mensen. DWDD wordt sinds deze week vervangen door Verborgen dorpen, een programma over mooie Britse dorpjes. Verborgen dorpen trok 525.000 kijkers en enthousiaste reacties.

Meer over