De tv van gisteren: Linda de Mol laat concurrentie ver achter zich

Zonder concurrentie van Heel Holland Bakt kan geen enkel programma tippen aan de cijfers van Miljoenenjacht. Linda de Mol trok 2,1 miljoen kijkers. 

Vorige week was de start van Miljoenenjacht goed voor 1,9 miljoen kijkers. Toen won de winnaar uiteindelijk een schamele 18.000 euro en ook deze keer liep alles niet zoals het moest gaan. Finale-kandidaat Annemieke kon het geld goed gebruiken aangezien haar man geen werk had en het stel wel 3 kinderen moest grootbrengen. En om dan te gaan gokken met 220.000 euro is niet zo'n goed idee. Het schoot de kijkers thuis in ieder geval in het verkeerde keelgat. 

En toen gebeurde het onvermijdelijke.

Annemieke ging uiteindelijk naar huis met 81.000 euro. 

Nog een kleine ergenis bij sommige kijkers van Miljoenenjacht: de koffertjes worden altijd maar gedragen door schaars geklede dames. Dat zou best een keer anders kunnen. 

De Reünie

Het nieuwe seizoen van De Reünie begon met 1,3 miljoen kijkers. In de eerste aflevering was Patrick Lodiers op een school in Alphen aan de Rijn. In de klas zat Adem die vertelde over de schietpartij in het winkelcentrum door Tristan van der V. Adem was vroeger een vervelend rotjochie, maar had tijdens de aanslag mooi werk verricht door mensen te waarschuwen. 

Meer over:

Reageren