De TV van gisteren: Married at First Sight start met 971.000 kijkers

1 maart 2017 09:44 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het tweede seizoen van Married at first sight is net onder het miljoen van start gegaan. Een beetje tegenvallend voor zo'n spraakmakend programma.

Met een dergelijk programma op primetime RTL 4 hoopte de zender mistens boven het miljoen uit te komen. Toch waren de meeste kijkers in hun nopjes met de terugkeer van Married at first sight. Ze maakten kennis met de koppels die de komende weken ongezien met elkaar in het huwelijksbootje zullen treden en dat was smullen geblazen.

De reeds getrouwde presentator Peter van der Vorst kreeg ook nog wat ongevraagd advies.

Het beste voor je kind

Na Married at first sight was het op RTL 4 tijd voor de tweede aflevering van Het beste voor je kind (896.000), waarin ouders met een afwijkende opvoedmethode worden gevolgd. En deze aflevering maakte net zoveel los als de eerste. Vooral Mounira, die haar gezin behandelde als een merk, kreeg het op Twitter te verduren.

Pauw & Jinek

Het gaat prima de luxe met de verkiezingsuitzending van Pauw & Jinek, het programma stoomde dinsdag door naar 1,2 miljoen kijkers, wat bewijst dat Nederland best zin heeft in verkiezingen en politici. In de aflevering van dinsdag kreeg Eva Jinek het flink aan de stok met lijsttrekker Jan Roos.

Meer over