De TV van gisteren: Miljoenenjacht over de 2 miljoen

31 oktober 2016 08:41 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker | Postcode Loterij

2,1 miljoen kijkers zagen er een flink bedrag uitgaan bij Miljoenenjacht. En dankzij de afwezigheid van Heel Holland bakt, trok het spelprogramma nog meer kijkers dan normaal.

Vorige week zondag, toen de finale van Heel Holland bakt was, zagen 1,7 miljoen mensen Miljoenenjacht. En al die kijkers zagen een finale om over na te praten. Kandidate Cindy mocht meer dan 3 ton mee naar huis nemen terwijl ze maar 1 cent in haar eigen koffertje had.

Al zijn er altijd wel 1 of 2 partypoopers onder de kijkers.

De Reünie

Ook Max Verstappen trok veel kijkers. Naar zijn race in Mexico keken 1,1 miljoen mensen via Ziggo. Na veel gedoe en jurystraffen werd de Limburger uiteindelijke vierde. De TV Show van good old Ivo Niehe trok 1,5 miljoen kijkers en naar de terugkeer van De Reünie keken 1 miljoen. En dat valt een beetje tegen, alhoewel de inhoud wel de moeite waard was.

Carlo's TV Café

Naar Carlo en zijn TV Café keken een heel behoorlijke 683.000 mensen. Hij had als co-host Yolanthe Sneijder-Cabau en voor de gezelligheid zat Wesley op de tribune. Yolanthe trok over het algemeen juichende recensies.

Meer over