De TV van gisteren: Mooie start nieuw seizoen De Beste Zangers

21 Mei 2017 08:48 | kijkcijfers | Door Televizier

Het nieuwe seizoen van De beste zangers begon zaterdag met bijna 1,2 miljoen kijkers. Daarmee was het programma van Jan Smit het op een na best bekeken programma van de avond.

De score van bijna 1,2 miljoen is identiek aan de openingsscore van De beste zangers vorig jaar.En zo'n beetje alle deelnemers vielen in goede aarde bij het publiek.

De kleine lettertjes

De beste zangers werd op NPO 1 gevolgd door de nieuwe quiz De kleine lettertjes waarin presentator Jörgen Raymann teamcaptains Pieter Derks en Thomas van Luyn testte op hun juridische kennis. Het programma haalde de 1 miljoen kijkers niet, maar bleef steken op 842.000. En over deze show zijn de meningen nogal verdeeld. Misschien moeten Raymann en co. het tempo iets opschroeven.

StadMormels

Na De beste zangers en De kleine lettertjes was het nog niet op met de nieuwe programma's op NPO 1. StadsMormels is een documentaireserie over dieren in de stad à la de grote BBC-natuurprogramma's en trok 664.000 kijkers. De eerste aflevering ging over de vos. En die blijkt zelfs in de Amsterdamse Jordaan rond te scharrelen.

En voice-over Aart Staartjes viel goed in de smaak.

Meer over