De TV van gisteren: Natasja Froger ziet cijfers weer dalen

De kijkcijfers van Het Is Hier Geen Hotel blijven maar dalen. Presentatrice Natasja Froger had maandag nog slechts 533.000 kijkers over. 

En dat zijn best dramatische cijfers voor RTL 4. In Het Is Hier Geen Hotel probeert Natasja een stel luie, verwende jongeren weer op het rechte pad te krijgen door ze zelf iets te laten doen. Maar blijkbaar levert dat televisie op voor een klein publiek. Tieners die wel wat doen thuis bijvoorbeeld.

Back 2 School

Back 2 School met Beau van Erven Dorens doet het iets beter dan Het Is Hier Geen Hotel. De quiz waarin volwassenen tegen kinderen spelen, trok 751.000 kijkers. En eindeijk wisten de volwassenen eens een potje te winnen. Al was dat misschien meer geluk dan wijsheid. 

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het best bekeken programma op primetime was Spoorloos met 1,8 miljoen, gevolgd door Radar met 1,6 miljoen. Mr. Frank Visser lijkt zijn draai te hebben gevonden bij SBS, voor de tweede achtereenvolgende week scoorde Mr. Frank VIsser Doet Uitspraak 800.000 kijkers. In de aflevering van gisteren werd Ruud gek omdat zijn bovenbuurvrouw de hele tijd met meubels schoof. 

De uitspraak had iets te maken met akoestische sokken.

Reageren