De kijkcijfers van dinsdag 16 juni 2020

De TV van gisteren: Nederland zoekt massaal mee met Opsporing verzocht

Nu vrijwel heel Nederland nog thuis zit vanwege het coronavirus is het wat lastig om in te breken of een auto van de dam te stelen, maar toch zijn er nog genoeg criminele zaken die onopgelost zijn. Opsporing verzocht profiteerde daarvan en wist met 1,1 miljoen kijkers een toppositie op de dinsdag te behalen.

Opsporing verzocht haalde net het podium niet. Dat was weggelegd voor het NOS journaal van 20.00 uur (eerste) en 18.00 uur (tweede), gevolgd door EenVandaag (derde). Wel deed het programma van presentatrice Anniko van Santen het beter dan Op1 (868.000 kijkers) en M (814.000 kijkers).

Amusement 

Ik weet er alles van met Ruben Nicolai doet het nog altijd prima op het tijdslot van Goede tijden, slechte tijden. De quiz trok dinsdag weer ruim 800.000 kijkers en was het best bekeken amusementsprogramma van de dinsdag. De thuisspelers weten het natuurlijk weer beter dan de mensen in de studio, maar ga er maar eens staan.

Miljuschka kookt 

RTL had sowieso wel een aardige dag, want de herhaling van Beter laat dan nooit met Olcay Gulsen nog als presentatrice trok 527.000 kijkers en de tweede aflevering van Miljuschka Kookt trok om 17.30 uur een respectabel aantal kijkers met 217.000 belangstellenden. Zij zagen hoe tv-kok Miljuschka Witzenhausen limoenkiptaco's en chocolate chip cookies met vanille-ijs maakte en daarvan liep het water bij menigeen al de mond in.

Meer over:

Reageren