De TV van gisteren: NPO 1 weer ongenaakbaar op maandag

Het begint een beetje een saai verhaal te worden. NPO 1 is veruit de best bekeken zender van de maandagavond met programma's als Spoorloos en Radar. Geen enkele andere zender komt ook maar in de buurt.

Naar Radar keken 1,9 miljoen mensen, daarin ging het vooral over zorgverzekeringen. Veel mensen hebben een aanvullende verzekering terwijl dat 9 van de 10 keer helemaal niet nodig is omdat alles door de basisverzekering wordt vergoed. Maar de zorgeverzekeraars onder leiding van ex-policiticus André Rouvoet vertellen dat niet.

Spoorloos

Met Spoorloos ging het ook lekker. 1,8 miljoen mensen zagen hoe de van oorsprong Indonesische Selina haar moeder vond. Maar er was iets aan de hand met de moeder.

Mr. Frank Visser

Op SBS 6 deed Mr. Frank Visser uitspraak voor 1 miljoen mensen. De zaak ging over een totaal verwilderde achtertuin in het Zeeuwse Arnemuiden. Vooral buurvrouw Anita ergert zich groen en geel. De Russische kunstenares Ludmilla, is niet van plan om ook iets aan haar tuintje te doen. Zij ziet haar twee buurvrouwen vooral als een stelletje pestkoppen. Buurvrouw Anita viel niet zo lekker bij de kijkers, maar mr. Visser oordeelde toch in haar voordeel. De tuin moest opgeruimd.

Meer over:

Reageren