De kijkcijfers van zaterdag 7 november

De TV van gisteren: Oh, Wat Een Jaar! start uitstekend

8 november 2020 09:16 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© RTL
Het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! is prima uit de startblokken geschoten. Na alle actualiteitenprogramma's is het in ieder geval het best scorende amusementsprogramma van de zaterdagavond.
In totaal keken 1.76 miljoen mensen naar de show, waarvan de presentatie sinds dit seizoen in handen ligt van Chantal Janzen. De blonde presentatrice nam het stokje over van Linda de Mol. Zij ging samen met teamcaptains Carl Boszhard en Ruben Nicolai terug naar het jaar 1990. Op Twitter was men overwegend positief over de manier waarop Janzen de presentatie invulde.

Even tot hier

De andere grote amusementsshow van de zaterdagavond is natuurlijk Even tot hier. Vorige week startten Jeroen Woe en Niels van der Laan het nieuwbakken seizoen met 1.43 miljoen kijkers. De twee heren hebben dat een prima vervolg kunnen geven deze week met 1.40 miljoen kijkers. Zangduo Suzan & Freek was in de studio als speciale gast.

SBS scoort op zaterdag wel

Waar we gisteren nog melding maakten van het feit dat er nauwelijks naar SBS 6 werd gekeken, is er een dag later beter nieuws voor de zender. In totaal staan zes programma's van SBS 6 in de top 25 van de dag. De best bekeken show is Wie het laats lacht, dat 690.000 kijkers trok. Niet enorm veel, maar gezien de concurrentie helemaal geen verkeerd aantal. 

Bij NPO 1 deed Kamp Van Koningsbrugge het weer heel behoorlijk. Het programma start na het best bekeken Journaal van 20.00 uur, maar staat wel tegenover kijkcijferkanon Oh, Wat Een Jaar!In totaal keken 1.13 miljoen mensen naar het programma waarin vijftien gewone burgers een opleiding volgen bij de Special Forces.

Meer over