De TV van gisteren: Opzienbarende 5 Jaar Later met Gordon scoort

Jeroen Pauw trok 915.000 kijkers met de eerste aflevering van 5 Jaar Later. En die kijkers werden niet teleurgesteld door gast Gordon.

Gordon besloot zijn hart te luchten bij Jeroen Pauw en dat leverde boeiende televisie op. De zanger vertelde dat hij soms dagen zijn villa in Blaricum niet verlaat omdat hij alle aandacht moeilijk vindt. En hij vertelde uitgebreid over zijn afscheid van De Toppers. Volgens Gordon was dat vooral te wijten aan René Froger die onhandelbaar is vanwege een drankprobleem. De kijkers konden zoveel eerlijkheid zeer waarderen.

Er was sowieso veel te zien bij 5 Jaar Later. De sokken van Jeroen Pauw bijvoorbeeld.

De Slimste Mens

Met 915.000 scoorde Jeroen Pauw ver boven zijn normale kijkcijfers met Pauw, maar hij haalde het niet bij Spoorloos, dat ruim 1,9 miljoen kijkers aan de buis kluisterde. Ook Radar Extra deed het prima met een special over huizen en hypotheekschuld. 1,6 miljoen mensen waren getuige. De Slimste Mens deed goede zaken voor NPO 2 met 1,2 miljoen kijkers.

Peter van Zadelhoff, André Manuel en Ancilla Tilia streden om de titel 'Slimste van de dag'. En die namen doen niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen.

Reageren