Kijkcijfers zondag 15 november

De TV van gisteren: Project Rembrandt scoort met prachtige locaties

16 november 2020 09:28 | kijkcijfers | Door Dominique Hofman

© Project Rembrandt
Je wordt er rustig van en je krijgt heel veel zin om verf de handen uit de mouwen te steken: Project Rembrandt scoorde gisteren een dikke kijkcijferhit met ruim 1,3 miljoen kijkers.

Volgens het programma is Project Rembrandt hét programma met de mooiste locaties en daar zouden ze nog wel eens gelijk in kunnen hebben. Ook een deel van de kijkers is het roerend eens met de televisiemakers. 

Zondag Met Lubach over de 2 miljoen kijkers

Niet alleen Project Rembrandt scoorde ontzettend goed voor de NPO: ook Zondag Met Lubach was deze zondag traditiegetrouw een groot succes met meer dan 2 miljoen kijkers! Lubach scoorde vooral goed met een item over het verlies van de democratie in Hong Kong en natuurlijk ging het ook over het coronavaccin. Want wie krijgt dat vaccin nou als eerste? 

Sportieve zondag 

Zoals we gewend zijn deden de sportuitzendingen het deze zondag ook weer megagoed. In de top tien van bestbekeken programma's staan vier sportgerelateerder programma's. Bijna 2,8 miljoen mensen zagen de wedstrijd Nederland - Bosnië Herzegovina en de 3-1 winst die Nederland hier eindelijk binnen harkte. Ook de voor- en nabeschouwing staan in de top tien (8e en 9e plek) met beiden meer dan een miljoen kijkers. De Formule 1 staat met ruim 1,5 miljoen kijkers op vierde plaats en bezorgt daarmee Ziggo Sport weer een steengoede zondag. Geen wonder: Lewis Hamilton schreef namelijk geschiedenis met zijn zevende wereldtitel. Onze Max Verstappen eindigde op een zesde plaats; voor veel kijkers een enorme teleurstelling. 

 

Undercover Nederland onder de miljoen 

De top 10 wordt afgesloten met Undercover Nederland, waarin Alberto Stegeman weer eens op jacht was naar een hardleerse oplichter, deze keer internetboef Stan T. 913.000 mensen zagen dat T. voor de camera toegaf meer dan veertig mensen te hebben opgelicht. 

 

Meer over