Kijkcijfers zondag 31 mei 2020

De TV van gisteren: ruim 2 miljoen kijkers voor Boer zoekt Vrouw-special met boer Willem

1 juni 2020 08:47 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© KRO-NCRV
Ook op een warme Eerste Pinksterdag blijft Boer zoekt vrouw goed voor een miljoenenpubliek. Zondagavond keken ruim 2 miljoen kijkers naar de BZV-special.

Dit keer zocht Yvon Jaspers boer Willem op, die in 2012 als eerste homoseksuele vrijgezel meedeed aan Boer zoekt vrouw. Ook ging ze langs boer Aad, uit hetzelfde seizoen. Hij heeft een heftige tijd doorgemaakt met zijn liefde Ingrid, die drie jaar geleden borstkanker kreeg. Beide boeren werden druk (en positief!) besproken op Twitter.

Dragons' den

Na de Boer zoekt vrouw-special bleven er genoeg kijkers over voor Dragons' den: ruim 1,24 miljoen kijkers zagen beginnende ondernemers op zoek gaan naar een investeerder om hun slimme, creatieve uitvinding te pitchen. In de aflevering van zondagavond was dat onder anderen Maxim, die een fantastisch idee had voor een huwelijksaanzoek

Het zijn net mensen

Wie niet naar Boer zoekt vrouw keek, keek misschien wel naar een herhaling van Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS 6 (569.000 kijkers). Die scoorde beter dan een nieuwe Het zijn net mensen, waarin Humberto Loretta Schrijver en Eva van der Gucht ontving als gasten. De kijkcijfers laten voor een zondagavond ernstig te wensen over, dus het is nog maar de vraag of Het zijn net mensen een vervolg krijgt.   

De gevaarlijkste wegen met Gaby Blaaser 

Gaby Blaaser steelt momenteel vooral de show in De bachelorette op Videoland, maar gisteravond was ze ook te zien in De gevaarlijkste wegen van de wereld op NPO 3. 360.000 kijkers zagen hoe ze samen met Rintje Ritsma de wegen in Bulgarije trotseerde.

Tokidoki

Tokidoki, het nieuwe programma van Paulien Cornelisse waarin ze op onderzoek gaat in Japan, was zondagavond goed voor 475.000 kijkers op NPO 2. Hiermee versloeg de schrijfster en cabaretier wel Wonder Woman op Veronica (314.000 kijkers), en dat zegt toch wel wat.  

Meer over