De TV van gisteren: SBS de beste dankzij Champions League

17 Februari 2016 08:33 | kijkcijfers | Door Televizier

Ook zonder Nederlandse clubs scoort de Champions League topcijfers. Naar de wedstrijd Paris Saint Germain - Chelsea op SBS 6 keken 1,3 mijoen mensen. 

Dat was meteen het best bekeken programma op primetime. Paris Sain Germain won in de eerste wedstrijd in de achtste finale met 2-1 van de ploeg van Guus Hiddink. Ook RTL 4 had een goede avond met TV Makelaar: Mission Impossible: 1,1 miljoen kijkers. Daarin moesten de makers aan een slag met een Amsterdams huis waarvan de eigenaren zo van koken hielden dat de benedenverdieping een grote keuken was met vooral heel veel messen. 

Een Dubbeltje op Zijn Kant

Daarna was het tijd voor weer een herhaling van Een Dubbeltje op ZIjn Kant (1,1 miljoen). Dit keer met Ingrid en Johan die een schuld hadden van 53.000 euro. Dat kwam voornamelijk omdat Ingrid 2000 euro per maand verbraste aan winkelen. En dus was de oplossing heel simpel: niet meer winkelen. 

Vier Handen op Een Buik

Op NPO1 hielpen bijna 1,1 miljoen mensen misdaden oplossen bij Opsporing Verzocht. Het best scorende programma van NPO3 was Vier Handen op Een Buik met 543.000 kijkers. Melisa Schaufeli (de vrouw van Andy van der Meijde) hielp aanstaande tienermoeder Samantha. Samantha had een relatie met Tony die nog een gevangenisstraf wegens mishandeling moest uitzitten. Het stel had geen zin om te werken, maar huurde wel een duur huis en had een nieuwe auto. Hoe ze dat voor elkaar kregen, bleef de vraag. En dan overwoog Tony ook nog eens op de vlucht te slaan voor de politie.

Meer over