De TV van gisteren: Seizoensrecord voor Miljoenenjacht

7 november 2016 08:21 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker | Postcode Loterij

Het was dan wel de laatste aflevering van het seizoen, dat betekent geenszins dat kijkers genoeg hebben van Miljoenenjacht. De spelshow trok zelfs meer kijkers dan de afleveringen daarvoor: 2,4 miljoen.

Het was niet de duurste avond voor de Postcode Loterij. Miljoenenjacht-kandidaat Dirk ging naar huis met 175.000 euro terwijl in zijn eigen koffer 250.000 euro zat. Maar vergeleken met een andere deelnemer had Dirk juist veel geluk. Axel zat in het publiek en maakte ook kans op een flink bedrag. Maar dat liep net even anders.

TV Show

Ivo Niehe deed het ook heel aardig met 1,4 miljoen kijkers voor zijn TV Show. Ivo had Gert van Samson en Erica Terpstra te gast, die weer aardig hersteld is van een flinke dip in haar gezondheid. En dat deed de kijkers goed.

Zondag met Lubach

Het was de laatste aflevering van het seizoen voor Zondag met Lubach, het programma dat per week beter leek te worden. De laatste aflevering, die o.a. ging over politici die graag de stem van de odueren binnenharken, trok 711.000 kijkers, een heel fiks aantal voor NPO 3. .

Meer over