Kijkcijfers zaterdag 10 februari 2024

De TV van gisteren: The Tribute: Battle of the Bands scoort opvallend hoog op zaterdagavond

11 februari 2024 07:59 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Het programma The Tribute: Battle of the Bands heeft opvallend goed gescoord op de zaterdagavond. In de halve finale streden zeven acts om een plek in de finale. Het programma eindigde op plek 4 in de dag top 10 met iets meer dan 1 miljoen kijkers.

Volgens Tina Nijkamp werd er stabiel tv gekeken en leek Carnaval maar minimaal invloed te hebben op de kijkcijfers.

Uitslag

Over de uitslag van het programma The Tribute: Battle of the Bands valt nog te twisten als we op X kijken. Veel kijkers zijn het niet eens met het feit dat Tribute to Toto het veld moest ruimen.

Winnaar

Het best bekeken programma van de avond is Wie Is de Mol? met 2,2 miljoen kijkers. Het aantal kijkers lijkt lineair lager, maar de mensen voor de buis die wel kijken, zijn op X lekker aan het speculeren. Moltalk wint ook weer het tijdslot van half 10 met 973.000 kijkers. 

Black-out

915.000 kijkers zien hoe acteur Kees Boot een error heeft tijdens de finaleronde van Weet Ik Veel. De student waarmee hij speelt, zegt nog beleefd: "Goed gespeeld." Maar daar is Kees het niet mee eens. "Nee, helemaal niet goed gespeeld. Was het maar goed. Tjonge, jonge, jonge, jonge. Jij gaat dit beter doen", zegt hij bemoedigend tegen de student die zijn plek overneemt. Uiteindelijk is de score voor het goede doel 2000 euro en de student neemt 500 euro mee naar huis. 

Seizoensrecord

Het is Danny Vera die met zijn aflevering van Verborgen Verleden een seizoensrecord vestigt. Tot nu toe was de aflevering van Raven van Dorst het best bekeken, maar Danny Vera scoort dus hoger.

Verder

En andere programma's als De Alleskunner (518.000), Praat Nederlands met me (552.000) en Born Winners (503.000) weten wederom geen potten te breken.  

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over