Kijkcijfers maandag 21 maart

De TV van gisteren: Tweede seizoen Khalid en Sophie van start met 733.000 kijkers

22 maart 2022 09:26 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© BNNVARA

De kop is eraf voor Sophie Hilbrand. De talkshost keerde gisteren onder het toeziend oog van 733.000 mensen terug met een nieuwe aflevering Khalid & Sophie.

Het leverde de talkshow op deze maandagavond een veertiende plek op in de kijkcijferlijst. Net iets minder dan de talkshows op de late avond: zo scoorde Vandaag Inside het brons met 852.000 kijkers; het zilver was voor Op1 met 852.000 en het goud ging weer naar Arjen Lubach en zijn Avondshow Met Arjen Lubach.

Radar en Spoorloos

NPO1 kan verder sowieso terugkijken op een prachtige avond. Na Khalid & Sophie bleven de kijkers namelijk geboeid hangen voor de nieuwste aflevering van Radar (1,475 miljoen), waarin het meest gebruikte tv-kastje van Ziggo onder de loep lag.

Ook Spoorloos wist meer dan een miljoen kijkers in zijn greep te houden met het bijzondere verhaal van de 34-jarige sprankelende Yurani. Voorheen had ze nooit zo'n behoefte om haar familie op te zoeken in Colombia maar door een speling van het lot veranderde dat. Het resultaat? Diverse bijzondere herenigingen.

Chateau Bijstand

Naast hartverwarmende en informatieve verhalen was er op SBS6 ook alle ruimte voor wat humor. De familie Meiland probeerde deze week opnieuw te leven in de bijstand, maar 1 miljoen mensen zagen hoe dat nog niet al te lekker liep. Martien Meiland bleek namelijk niets te snappen van afdingen... tot grote hilariteit van de kijkers.

Uitstel van Executie

Tot zover het positieve nieuws van deze tv-avond. RTL4 weet namelijk nog niet te overtuigen met hun programmering op de maandagvond. Slechts 719.000 kijkers zaten klaar voor de nieuwste aflevering van Uitstel van Executie, waarvan er enkel 611.000 kijkers bleven zitten voor de nieuwste aflevering van Jinek. 

Gelukkig voor de zender waren de reacties naar aanleiding van Uitstel van Executie wel positief. De kijkers genoten ervan om te zien hoe het na de hulp van Martijn Krabbé steeds beter ging met Lieve en haar dochtertje.

Meer over