Kijkcijfers maandag 8 april

De TV van gisteren: Vandaag Inside scoort weer ruim boven de miljoen kijkers

9 april 2024 09:18 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Goed nieuws voor de makers van Vandaag Inside. ruim 1,1 miljoen lineaire kijkers stemden af op het programma. Met Valentijn Driessen aan tafel en Bas Nijhuis en Roxane Knetemann op de krukken is het volle bak.

Het programma moet enkel het Journaal en het Half Acht Nieuws voor zich laten gaan.

Kopen Zonder Kijken

Nummer 1 van het tijdslot om half negen is Kopen Zonder Kijken met 989.000 kijkers. Het koppel Matthijs en Koen vertrok naar België voor werk, maar heeft zich daar nooit echt thuis gevoeld. Ze wisselden van baan en willen weer graag in Nederland komen wonen met behulp van het Kopen Zonder Kijken-team. Kijkers moeten even wennen aan het idee van een dubbele douche. 

Hunted into the Wild VIPS

Er zijn ook twee programma's die het minder doen op het tijdslot van half negen. De eerste is Hunted into the Wild VIPS. 614.000 kijkers keken naar het programma en volgens kijkcijfersexpert Tina Nijkamp is dat 'lager dan wat Hunted op NPO3 scoorde'. Opvallend is dat het programma Radar (862.000) dat verschoven is naar NPO2 het veel beter doet dan Hunted into the Wild VIPS.

Chateau Meiland

Gordon en Berget Lewis waren maandagavond te gast in Chateau Meiland VIPS. Dit is het tweede programma van half negen dat wat tegenviel. Met 706.000 kijkers is het beduidend lager dan eerder. Wat vooral te zien is, is een Gordon die heel af en toe serieus is, maar liever de lachers op zijn hand heeft met (seksueel getinte) grappen. 

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over