Kijkcijfers maandag 14 januari 2019

De TV van gisteren: Weer minder kijkers voor 6 Inside

Vorige week ging het al niet best met 6 Inside, maar week twee begon nog slechter voor Albert Verlinde en consorten. Het entertainmentprogramma scoorde de laagste cijfers tot nu toe.
Slechts 180.000 mensen keken naar 6 Inside. En dat terwijl Albert toch een mooie primeur in petto had voor de kijkers. Hij wist als eerste dat Wendy van Dijk RTL verruilt voor SBS 6. Het programma heeft ook de eerste aanpassing achter de rug.

Twan en Eva

Twan Huys keerde terug van vakantie met RTL Late Night en ook dat ging niet helemaal naar wens. Huys trok een armzalige 207.000 kijkers met zijn late night show, de op een na laagste score tot nu toe. Concurrent Jinek trok op NPO 1 precies 1 miljoen kijkers. Dat kwam misschien omdat Eva een zeer bijzondere gast aan tafel had. Een goed vermomde Peter R. de Vries.

Paleis voor een prikkie

De eerste dag van de finaleweek van De slimste mens begon met 1,6 miljoen kijkers, De wereld draait door trok 1,4 miljoen mensen en Radar 1,1 miljoen. Het veelbesproken The seven year switch op RTL 4, waarin stellen van partner ruilen, deed het een stuk minder met 545.000. Dat is ongeveer net zoveel als Paleis voor een prikkie op SBS 6.

Meer over:

Reageren