De TV van gisteren: Wie ben ik? winnaar zaterdagavond

28 Mei 2017 09:15 | kijkcijfers | Door Televizier

© RTL 4

Nadat het NOS Journaal van 20.00 uur (1,4 miljoen kijkers) was afgelopen, was er weer een hoop te kiezen voor televisiekijkend Nederland. Uiteindelijk wist Wie ben ik? de meeste kijkers aan zich te binden.

Bijna één miljoen mensen (978.000) zagen het programma op RTL 4. Twitterend Nederland hield zich ondertussen bezig met het feit of Najib Amhali wel grappig is en of de remake van het programma überhaupt wel geslaagd is.

Beste Zangers

Het programma Beste Zangers op NPO 1 werd met 839.000 kijkers net wat minder bekeken dan Wie ben ik?. Vorige week kreeg Maan de Steenwinkel nogal wat kritiek over zich heen en liet toen via Instagram weten erg geraakt te zijn. In het liedjesprogramma bracht ze deze keer 'Jij bent de liefde' van Kenny B en daar kreeg ze veel lof voor.

Jongens tegen de meisjes

Ondanks het warme weer wist ook Jongens tegen de meisjes op RTL 4 nog behoorlijke kijkcijfers te behalen. 803.000 mensen zagen de spelshow die wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand. Te gast was onder meer publiekslieveling Buddy Vedder. 

Meer over