De TV van gisteren: Wilfred Genee krijgt warm onthaal in Voetbal Inside

14 oktober 2017 08:57 | kijkcijfers | Door Televizier

Wilfred Genee kreeg donderdagavond een luid applaus van het aanwezige publiek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2017. In Voetbal inside werd het feest nog eens dunnetjes overgedaan. Dat gebeurde onder het oog van 561.000 kijkers.

Voetbal inside werd vrijdagavond door maar liefst 561.000 mensen bekeken. In deze aflevering stond Wilfred Genee, de winnaar van de Zilveren Televizier-Ster Presentator, centraal. De talkshowhost werd in het begin van de uitzending op geheel eigen wijze onthaald in de studio. En dat konden de kijkers én Genee wel waarderen.

Oranje Boven, Down Under

Duurzaamheid staat centraal in het NOS-programma Oranje boven, down under. Hierin volgen presentator Herman van der Zandt en wetenschapsjournalist Anna Gimbrere de prestaties van studenten van de Technische Universiteiten uit Delft, Eindhoven en Twente. Vrijdagavond won het team uit Eindhoven onder het oog van bijna 1,5 miljoen kijkers de wedstrijd, en dat zorgde voor luid gejuich bij de kijker.

Pauw

Pauw trok 947.000 kijkers naar NPO 1. Dat kwam mede door de 60-jarige schrijver Herman Brusselmans. De auteur kwam een nieuw boek promoten. Zoals altijd deed hij dat op zijn eigen manier, en dat kunnen de kijkers wel waarderen. Dat blijkt uit de vele tweets die de wereld in werden gestuurd.

Meer over